Website realisatie

Realisatie van A tot Z

Doel van je website

Doel van je website

Voordat je gaat bouwen is het goed na te denken over het doel van je website. Wie is bv. de doelgroep en hoe moet je boodschap worden vorm gegeven? Een hulpmiddel hierbij is bv. het website canvas.

2BVisible kan je helpen dit te structureren en op basis van ervaring mogelijke concepten en alternatieven aandragen.

Ontwerp van je website

Ontwerp van je website

Of je uit wilt gaan van een maatwerk grafisch ontwerp of kiest voor een (aangepast) standaard ontwerp, in beide gevallen kan een prima website ontstaan. Indien nodig schakelen we een grafisch ontwerper in maatwerk te leveren.

Je grafisch ontwerp wordt vertaald in een website, of we zoeken samen naar een ontwerp dat aansluit bij bv. je huisstijl, de aard van je organisatie of je doelgroep.

Realisatie van je website

Realisatie van je website

Websites worden vaak ontwikkeld op basis van een CMS systeem. 2BVisible werkt bv met  Wordpress en Joomla. Welke oplossing het meest geschikt is bepalen we aan de hand van bv. uw ervaring met het werken met een CMS.

Uiteraard vullen we niet alleen een template in maar zijn ook specifieke aanpassingen mogelijk. Op die manier kunnen we, in overleg, zo veel mogelijk van uw wensen realiseren. Tijdens de bouw kunt u In de meeste gevallen meekijken in de website in aanbouw om een goed gevoel te krijgen van uw uiteindelijke website.

Benieuwd hoe 2BVisible jou kan helpen?