Logo 2BVIsible

Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld.

Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Realisatie

Realisatie

2BVisible ontwerpt en realiseert samen met u oplossingen voor een breed scala aan toepassingen, zowel voor desktop als voor mobiel gebruik.

Lees verder

Advies

Advies

Jarenlange ICT ervaring betekent dat 2BVisible u kan adviseren over toepassing van Internet, bv. keuzes rondom een website of de impact van internet op uw bedrijf.

Lees verder

SEO

SEO

Een fraaie website is de start, maar als u geen inzicht hebt in het gebruik tast u nog in duister over uw succes. 2BVisible adviseert u hierover en kan dat ook voor u uitvoeren.

Lees verder

Oplossingen

Oplossingen

Voor stads- en gebiedsontwikkeling heeft 2BVisible het CommunicatieBlog; een website waarmee u belanghebbenden informeert en betrekt bij uw project.

Lees verder

Wat is de AVG en wat moet je doen?

Stappenplannen en chekclists

Hoe sterk zijn je wachtwoorden?

Doe eens een controle van de sterkte van je wachtwoord: Wachtwoord-check

 

Disclaimer

2BVisible kan je helpen bij de implementatie van aanpassingen in je website die nodig zijn om aan de AVG te voldoen, maar 2BVisible is geen juridisch adviesbureau.
Je kunt daarom geen rechten ontlenen aan bovenstaande gegevens. Deze zijn alleen bedoeld om je een start te geven bij het bepalen van de consequenties van de AVG voor jouw website. In geval van twijfel: raadpleeg een jurist die hierin gespecialiseerd is.

Laatste blog artikelen

Wat wilt je bereiken?

Wil je iets verkopen, kennis overdragen of bereiken dat je bezoekers iets doen?
Het doel van de website bepaalt hoe hij er uit ziet en welke functies er in komen.

Wie wil je bereiken?

Het antwoord op deze vraag bepaalt hoe het 'wat wil je bereiken' er uit gaat zien. Iedere doelgroep heeft een andere manier van aanspreken.

Klaar om indruk te gaan maken?

Plan uw kick-off!