Logo 2BVIsible

Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld.

Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Realisatie

Realisatie

2BVisible ontwerpt en realiseert samen met u oplossingen voor een breed scala aan toepassingen, zowel voor desktop als voor mobiel gebruik.

Lees verder

Advies

Advies

Jarenlange ICT ervaring betekent dat 2BVisible u kan adviseren over toepassing van Internet, bv. keuzes rondom een website of de impact van internet op uw bedrijf.

Lees verder

SEO

SEO

Een fraaie website is de start, maar als u geen inzicht hebt in het gebruik tast u nog in duister over uw succes. 2BVisible adviseert u hierover en kan dat ook voor u uitvoeren.

Lees verder

Oplossingen

Oplossingen

Voor stads- en gebiedsontwikkeling heeft 2BVisible het CommunicatieBlog; een website waarmee u belanghebbenden informeert en betrekt bij uw project.

Lees verder

  2BVisible AVG

  Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van kracht

  (eng: General Data Protection Regulation (GDPR)) 

  2BVisible AVG01De Europese privacyverordening 'algemene verordening gegevensbescherming' (AVG) gaat over de 'bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens van Europese staatsburgers en betreffende het vrije verkeer van die gegevens'.

  De nieuwe wet geldt wereldwijd voor alle ondernemingen en organisaties die persoonsgegevens bijhouden en verwerken van Europese staatsburgers onafhankelijk of er al dan niet betaald wordt voor diensten of producten. Deze verordening vervangt de databeschermingsrichtlijn uit 1995. De AVG is in mei 2016 in werking getreden, en wordt vanaf 25 mei 2018 gehandhaafd. Daarna mag iedereen organisaties op de naleving van de AVG aanspreken. De maximale boete is 20 miljoen euro of 4% van de jaarlijkse wereldwijde omzet in het geval van een onderneming, waarbij de hoogste variant geldt.
  (samenvatting, bron Wikipedia)

   

  Dit artikel geeft een aantal artikelen/websites die je verder kunnen helpen om te bepalen of dit van invloed is voor jouw website en welke stappen je moet nemen.

  Lees meer

  2BVisible CMS

  Inhoud en techniek gescheiden

  Een pagina in een website bestaat uit technische en inhoudelijke componenten. Voorbeelden van technische componenten zijn bv. de breedte van een kolom, de plaats van een button en de regelafstand van een tekst. Inhoudelijke componenten zijn bv, de teksten en de afbeeldingen.

  Met een CMS worden de technische en inhoudelijke componenten gescheiden zodat zonder technische kennis de inhoud van de website kan worden onderhouden. Er is geen gevaar om technische componenten (per ongeluk) te wijzigen.

  Een content management systeem is vooral zinvol bij websites waarvan de inhoud regelmatig moet worden aangepast zonder dat hierbij een webbouwer moet worden ingeschakeld.

  Lees meer

  2BVisible termen begrippen

  Duizelt het af en toe bij het lezen van al die fraaie (en soms niets zeggende) termen waarmee u wordt bestookt door internet specialisten?

  In dit artikel een overzicht van termen en begrippen uit de internet wereld en de heldere uitleg ervan.

  Lees meer

  Afdrukken E-mailadres

  Laatste blog artikelen

  Wat wilt je bereiken?

  Wil je iets verkopen, kennis overdragen of bereiken dat je bezoekers iets doen?
  Het doel van de website bepaalt hoe hij er uit ziet en welke functies er in komen.

  Wie wil je bereiken?

  Het antwoord op deze vraag bepaalt hoe het 'wat wil je bereiken' er uit gaat zien. Iedere doelgroep heeft een andere manier van aanspreken.

  Klaar om indruk te gaan maken?

  Plan uw kick-off!