CommunicatieBlog voor gebiedsontwikkeling

Project communicatie - helder en effectief

Grootschalige openbare projecten op het terrein van gebiedsontwikkeling, woningbouw of infrastructuur kunnen niet zonder een communicatiekanaal naar belanghebbenden. Het aantal belanghebbenden is groot en onvolledig of niet tijdig communiceren kan leiden tot frustraties bij belanghebbenden en vertraging in uw project.

Voor wie?

Infographic communicatie blogHet communicatieblog is bedoeld voor bv. gemeentes, projectontwikkelaars en andere partijen die verantwoordelijk zijn voor gebiedsontwikkeling, stadsontwikkeling of andere projecten in de openbare ruimte en die een efficiënte en effectieve communicatie naar belanghebbenden willen inrichten.Met het CommunicatieBlog houdt u op eenvoudige wijze belanghebbenden op de hoogte en betrekt u ze bij uw projecten. Het blog is voorzien van een hoeveelheid standaard functionaliteit waarmee u in korte tijd live kunt zijn. Uiteraard is het blog aan te passen aan uw specifieke huisstijl of functionaliteit. Doordat 2BVisible het blog ook voor u onderhoud (technisch en inhoudelijk) kunt u zich concentreren op de inhoud van uw boodschap, de rest wordt voor u geregeld.

Standaard én maatwerk

Het CommunicatieBlog bevat een flinke hoeveelheid standaard functionaliteit, maar kan voor uw specifieke project worden aangepast en/of uitgebreid om aan uw specifieke wensen te voldoen. Het CommunicatieBlog is opgezet als een volwaardige website en kan daardoor uitgebreid worden met alle functionaliteit die u in een moderne website kunt verwachten.

 

 

Standaard functionaliteit

Kern van het Communicatie Blog is de blog functionaliteit met

  • ongelimiteerd aantal berichten ingedeeld in categorieën
  • afbeeldingen, foto's, video en social media koppelingen in berichten
  • bladeren door pdf bestanden
  • interactieve kaart specifiek voor uw project opgezet
  • eigen project gerelateerde domeinnaam en visualisatie

Communicatie mogelijkheden

  • via e-mail op de hoogte blijven van nieuwe berichten
  • reageren op berichten
  • aanmelden voor bijeenkomsten en communicatie hierover
  • uitsturen van nieuwsbrieven
  • automatisch plaatsten van berichten op uw Facebook of Twitter tijdlijn of in LinkedIN

Fotografie als extra

Vaak zijn er van het project gebied geen specifieke foto's beschikbaar die passen in uw plannen. Een aantal algemene afbeeldingen zijn meestal wel aanwezig, maar specifieke foto's die de actuele situatie laten zien en bv. de knelpunten die u wilt oplossen zijn meestal niet voorhanden. U kunt in dat geval ArFU (onderdeel van 2BVisible) inschakelen om een serie op maat toegesneden professionele foto's te maken die ook bv. in de kop afbeelding van het blog kunnen worden gebruikt of bij het maken van een stedenbouwkundig plan. In alle onderstaande referenties hebben opdrachtgevers van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Zie de website van ArFU voor een voorbeeld hiervan.

Referenties en demoCommunicatieBlog op alle devices

Het Communicatie Blog wordt toegepast in de volgende projecten:

 

Download de brochure 'CommunicatieBlog Gebiedsontwikkeling'.

 

 
 

Ik wil meer weten over het CommunicatieBlog van 2BVisible!

Tags: Gebiedsontwikkeling, Stadsontwikkeling, CMS, CommunicatieBlog, Joomla

Afdrukken E-mail

Contact

2BVisible

E-mail: Neem contact met mij op

Telefoon: 06 5393 9141

KvK: 54189349

Algemene voorwaarden 2BVisible

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Deze website legt gegevens vast over het gebruik van de website. Hierbij worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens vastgelegd. Door gebruik maken van 2BVisible.nl gaat u hiermee akkoord.