Website Design Canvas

Website design canvas

Structuur in uw website ontwerp

Wellicht bent u de afgelopen jaren het Business Model Canvas tegengekomen. Het geeft een andere meer visuele manier om business modellen op te zetten en de valideren. Velen hebben het Business Model Canvas gebruikt als basis voor ander canvas modellen, waaronder het 'Opportunity Canvas'. Dit kan in aangepaste vorm ook worden gebruikt om de opzet van een website te maken, zie afbeelding.

Een website is allang niet meer iets wat je er als organisatie 'bij doet; het is een vast onderdeel van je markt benadering en minstens gelijkwaardig aan andere kanalen zoals een fysieke outlet. D.m.v. het canvas wordt je gedwongen een vast aantal aspecten te benoemen en op die manier gestructureerd naar de opzet van een website te kijken.

Lees meer

Afdrukken E-mail

Ontwerp & realisatie

Een website bouwen is te belangrijk om aan je webbouwer over te laten.

2BVisible-ontwerp-realisatie

Een website bouwen is niet alleen techniek en visualisatie is maar vooral ook inhoud. En die inhoud is het specialisme van de opdrachtgever. Hij/zij weet als geen ander waarover het gaat; hoe je een product aantrekkelijk beschrijft, en welke doelgroep je moet aanspreken.

Lees meer

Afdrukken E-mail

Contact

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Deze website legt gegevens vast over het gebruik van de website. Hierbij worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens vastgelegd. Door gebruik maken van 2BVisible.nl gaat u hiermee akkoord.