Logo 2BVIsible

Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld.

Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Insigth is een serie artikelen over onderwerpen op het gebied van Internet in brede zin.

Variƫrend van 'how to' tot de laatste trends.

woensdag, 22 augustus 2018 11:28

Google indexeert mobile first

Een goede mobiele website nog belangrijker

Vanuit het 'mobile first' principe was het al enige tijd belangrijk om een goede mobiele website te hebben. Google plaatst websites met een goede mobiele variant nl. hoger in de resultaten dan een vergelijkbare website zonder goede mobiele variant.

Sinds kort is daar nog een reden bij gekomen. Tot nu toe gebruikte Google de inhoud van uw desktop website als basis voor de zoekresultaten. Sinds kort wordt echter niet de desktop versie maar de mobiele versie van uw website gebruikt.

Zijn de inhoud van beide varianten van uw website gelijk dan is er niets aan de hand en hoeft u niets te doen. Heeft uw mobiele website echter andere of minder informatie dan de desktop versie van website dan moet u nagaan of alle relevante informatie om goed gevonden te worden ook in uw mobiele versie staat, en eventueel past u dat aan.

Aangepast op woensdag, 22 augustus 2018 11:57

Vragen over bovenstaande artikel?

Neem contact op met 2BVisible voor een antwoord

 

Neem contact met mij op

Deze website legt gegevens vast over het gebruik van de website. Hierbij worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens vastgelegd. Door gebruik maken van 2BVisible.nl gaat u hiermee akkoord.