Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Insigth is een serie artikelen over onderwerpen op het gebied van Internet in brede zin.

Variërend van 'how to' tot de laatste trends.

SEO - de 6 andere sleutels tot gevonden worden

Dat zoekwoorden uw website helpen om goed gevonden te worden in Google en andere zoekmachines is niet nieuw voor u.

Kent u ook de andere 6 sleutel aspecten om goed te scoren? Vaak hebben ze net zo veel invloed op uw vindbaarheid als het goed toepassen van zoekwoorden. Hieronder worden deze 6 sleutels tot goed gevonden worden kort uiteengezet

Lees meer

Heeft Google ooit van u gehoord?

Als u onvoldoende gevonden wordt in Google kan het zijn dat Google uw website (nog) niet kent.

Is uw website niet bekend maar bent u net live dan is dat normaal omdat het tot enkele weken kan duren voordat Google u volledige website geïndexeerd heeft. Het helpt daarbij als u uw website bij Google aanmeld d.m.v. een z.g. sitemap. Laat u hierbij niet verleiden door een SEO bureau die u hiervoor een flink bedrag in rekening brengt. U kent dit in veel gevallen zelf, en als het niet lukt, het is voor een expert een klusje van niet meer dan 15 minuten.

Lees meer

Structured data - zoekmachines helpen om u te vinden

TL;DR

Structured data is een manier om de informatie in de zoekresultaten te verbeteren en het aantal bezoekers te verhogen.

 

Structured data google

Waarom structured data?

Staat op een webpagina 'Harry's patat, stationsweg 43, 3476 TG Haarlem' dan begrijpt iedere website bezoeker wat er staat, nl. de naam en het adres van een bedrijf. Zoekmachines herkennen dit er niet in. Voor een zoekmachine is het een stuk tekst net als bv. de wervende tekst voor de handgemaakte kroketten die in de alinea er boven staat. Om zoekmachines duidelijke instructies te geven pas je 'structured data' toe.

Lees verder

SEO

Dit artikel is in bewerking

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing. Het zijn de activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Met SEO moet u 2 doelgroepen voor ogen houden:

  1. Zoekmachines
  2. Bezoekers van uw website

Uw uiteindelijke doelgroep zijn bezoekers van uw website, maar ook zoekmachines zijn belangrijk om dat die bepalen hoe hoog uw website in de zoekresultaten komt. Hoe hoger in de resultaten, hoe groter de kans dat een bezoeker op de link nar uw website klikt.

U weet wat uw wilt?

2BVisible vertaalt uw wensen in concrete resultaten

 

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

[Form CTA_contact_02 not found!]

Deze website legt gegevens vast over het gebruik van de website. Hierbij worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens vastgelegd. Door gebruik maken van 2BVisible.nl gaat u hiermee akkoord.