Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Insigth is een serie artikelen over onderwerpen op het gebied van Internet in brede zin.

Variërend van 'how to' tot de laatste trends.

  • Insight

Insight (12)

 
vrijdag, 14 september 2018 12:08

Wordpress auto publish naar LinkedIN

Deel eenvoudig je WP blog

Heb je op je Wordpress website een blog of andere pagina's die interessant zijn om te delen op LinkedIN dan is deze plugin welicht iets voor jou.

Stel de plugin in2BVisible wp li 02

De plugin wordt op de standaard Wordpress manier geïnstalleerd, of via een upload van een bestand. Na het activeren stel je de opties in op de tabbladen: eenmalig login in LinkedIN, keuze van het juiste profiel en de standaard indeling van een bericht wat je wilt delen.
De verschillende tabs spreken voor zicht.

Tip: zet op 'Additional options' het automatisch delen uit zodat je geen ongewenste berichten of berichten die nog niet gereed zijn deelt.

Deel je artikel2BVisible wp li 01

Bij het maken van een bericht staat rechts een blokje om je bericht te delen op LinkedIN. In het overzicht van berichten kun je zien welke al gedeeld zijn op LinkedIN.

Opm: 2BVisible heeft geen banden met de ontwikkelaar van deze plugin, noch enig belang bij het gebruik ervan.

Last modified on vrijdag, 14 september 2018 12:33
woensdag, 22 augustus 2018 11:28

Google indexeert mobile first

Een goede mobiele website nog belangrijker

Vanuit het 'mobile first' principe was het al enige tijd belangrijk om een goede mobiele website te hebben. Google plaatst websites met een goede mobiele variant nl. hoger in de resultaten dan een vergelijkbare website zonder goede mobiele variant.

Last modified on woensdag, 22 augustus 2018 11:57
maandag, 20 augustus 2018 10:23

Spoken op je website

TL;DR

Wil je weten hoe het in detail zit? De lange versie van Spoken op je website geeft je de details. Wil je alleen de snelle oplossing lees dan verder.

2BVisible-spoken-op-je-website

Lekker gevoel?

Website al een tijdje live en een leuk aantal bezoekers? Misschien wat vreemde websites hier en daar in uw Google Analytics gegevens?

Waarschijnlijk heb je, net als de meeste websites, last van spookbezoeken. Dit is één van de meest gehate verschijnselen onder website beheerders. De vraag is: hoe kom je er vanaf. Het antwoord (helaas): niet.
Deze vorm van spam is niet tegen te houden, meer dan onzichtbaar maken is niet mogelijk.

Last modified on maandag, 20 augustus 2018 12:47
Pagina 1 van 2
Neem contact met mij op

Deze website legt gegevens vast over het gebruik van de website. Hierbij worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens vastgelegd. Door gebruik maken van 2BVisible.nl gaat u hiermee akkoord.