Logo 2BVIsible

Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld.

Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Realisatie van A tot Z

Doel van uw website

Doel van uw website

Voordat u gaat bouwen is het goed na te denken over het doel van uw website. Wie is uw bv. doelgroep en hoe moet u uw boodschap vormgeven? Hierbij kunt u o.a. gebruik maken van het website canvas.

2BVisible kan u helpen dit te structureren en op basis van vele jaren ICT ervaring mogelijke alternatieven aandragen.

Ontwerp

Ontwerp

Of u nu een maatwerk grafisch ontwerp wilt realiseren of voor een aangepast standaard ontwerp kiest, in beide gevallen is 2BVisible de juiste partner.

Maakt u geen gebruik van een maatwerk ontwerp dan zoeken we samen naar een ontwerp wat aansluit bij bv. uw huisstijl, de aard van uw organisatie of uw doelgroep.

Realisatie

Realisatie

Websites worden over het algemeen ontwikkeld op basis van een CMS systeem. 2BVisible werkt bv met  Wordpress en Joomla. Welke oplossing het meest geschikt is bepalen we aan de hand van bv. uw kennis en ervaring met het werken met een CMS.

Uiteraard vullen we niet alleen een template in maar zijn ook specifieke aanpassingen mogelijk. Op die manier kunnen we, in overleg, zo veel mogelijk van uw wensen realiseren.

Onderhoud van uw website

Onderhoud van uw website

Uiteraard wilt u uw website up-to-date houden, zowel technisch als inhoudelijk.

2BVisible houdt uw website technisch actueel zodat u gebruik maakt van de laatste functionaliteit van uw CMS.

Met een standaard Content Management Systeem (CMS) kunt u zelf de inhoud actueel houden. Eventueel kunt u ook dit ook aan 2BVisible uitbesteden.

Communicatie

Communicatie

Een website laten ontwikkelen betekent dat u moet kunnen begrijpen wat er wordt ontwikkeld.

2BVisible vindt het vanzelfsprekend dat u in begrijpelijke termen op de hoogte wordt gehouden van wat we aan het doen zijn. In de meeste gevallen kunt u ook gewoon meekijken in de website in aanbouw om een goed gevoel te krijgen van uw uiteindelijke website.

Afdrukken E-mailadres

Klaar om indruk te gaan maken?

2BVisible vertaalt uw wensen in concrete resultaten