Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Realisatie van A tot Z

2BVisible-website-realisatie

Geen zorgen over uw website

Voor u als ondernemer is een website een communicatiemiddel waarvan u gebruik maakt om uw doelgroep te bereiken.
De inhoud heeft uw volle aandacht, maar de techniek erachter is iets waar u zelf niet veel tijd aan wilt besteden.

Zonder technische kennis toch op de hoogte

2BVisible begrijpt deze insteek en zorgt er voor dat u zonder technische inspanning van uw kant de website krijgt die aansluit bij uw doel(-groep). Dat wil niet zeggen dat 2BVisible van alles besluit zonder u daarin te kennen en te betrekken. Ik vind dat u als opdrachtgever moet begrijpen welke keuzes worden gemaakt en waarom. Niet door zelf de techniek in te duiken maar doordat uw webbouwer u alles in heldere taal uitlegt en aan u verantwoordt waarom een keuze wordt gemaakt.

Bij de keuze van bv. het systeem om uw website in te bouwen en te onderhouden (meestal een CMS - Content Management Systeem) wordt in overleg met u genomen. Afhankelijk van uw wensen t.a.v. onderhoud en functionaliteit. 2BVisible heeft met verschillende CMS systemen ervaring en kan u hier prima in adviseren.

Snelle realisatie op basis van templates

Voor een website is het niet noodzakelijk dat u beschikt over een uitgebreid grafisch ontwerp en eigen huisstijl. Aan de hand van bestaande templates (soort 'lege' website met alleen vormgeving en geen inhoud) kan in relatief korte tijd neen website worden ingericht. Uiteraard zijn deze templates aan te passen zodat bv. de visuele uitstraling pas bij de kleuren van u logo. In de meeste gevallen wordt voor u een demo website gebouwd zodat u live kunt zien hoe de afspraken er uitgewerkt uitzien. Aan de hand daarvan wordt de website uitgebouwd tot uw nieuwe website.

Afdrukken E-mailadres

Content management systemen

  • icon

    Wordpess

  • icon

    Joomla

  • icon

    Concrete5

Wordpress

Wordpress is ongetwijfeld het bekendste en meest gebruikte CMS (Content Management Systeem); plm. 310.200.000 websites zijn met Wordpress gebouwd. (stand jan 2017). Van oorsprong bedoeld voor bloggen is het ondertussen uitgegroeid tot een platform voor veel varianten websites. De basis variant kan worden uitgebreid en aangepast met duizenden plug-ins en templates. Wordpress is het meest gebruikte CMS ter wereld, en samen met Joomla en Drupal vormt het de grote 3 van de open source CMS systemen.

Een website opzetten in Wordpress is relatief eenvoudig, waardoor Wordpress de favoriete keuze is van vele bloggers en kleine bedrijven die onderhoud aan de website zelf willen uitvoeren. Nadeel is dat hierdoor niet altijd alle laatste details kunnen worden gerealiseerd.

Joomla

Joomla is, na Wordpress, het meest gebruikte CMS ter wereld; plm. 39.000.000 websites zijn met Joomla gebouwd. (stand jan 2017). Over het algemeen wordt Joomla beter geschikt geacht voor (kleine) bedrijven. Functionaliteit zoals voorraadbeheer, reserveringen (en veel andere functionaliteit) e.d. zijn via plug-ins beschikbaar.

In vergelijking tot Wordpress heeft Joomla een steilere leercurve. Wordpress is voor een eindgebruiker nog wel te onderhouden, een website in Joomla vraagt enig technisch inzicht en de bereidheid tijd te steken in het leren van de structuur van een Joomla website. Daar staat tegenoveer dat specifieke aanpassingen in Joomla met behulp van een stukje programeerwerk kunnen worden uitgevoerd waardoor net die laatste kleine details kunnen worden gerealiseerd.

Zie bv. Utrecht over Utrecht en deze website.

Concrete5

Concrete5 is een CMS uit de middenmoot wat betreft gebruik; plm. 2.300.000 websites zijn met Concrete5 gebouwd. (stand jan 2017). Het aantal beschikbare plug-ins voor Concrete5 is beperkt en dit CMS is dan ook vooral geschikt voor ontwikkelaars en eindgebruikers die niet opzien tegen een flinke ontwikkelinspannng.

Door het gebruik van een dubbele directory structuur kunnen standaard templates eenvoudig worden aangepast en kunnen gerealiseerde stukken software een voudig naar andere Concrete5 websites worden overgezet.

Zie bv. Mediamyne.

Klaar om indruk te gaan maken?

2BVisible vertaalt uw wensen in concrete resultaten

 

Neem contact met mij op

Deze website legt gegevens vast over het gebruik van de website. Hierbij worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens vastgelegd. Door gebruik maken van 2BVisible.nl gaat u hiermee akkoord.