Logo 2BVIsible

Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld.

Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Website onderhoud

2BVisible-website-onderhoud

Ook op termijn geen zorgen over uw website

De inhoud van uw website heeft uw volle aandacht, maar u weet dat er meer is. SEO is niet een eenmalige actie en ook de performance van uw website blijft aandacht vragen.

Zelf de inhoud, 2BVisible de techniek.

2BVisible kunt u niet alleen inschakelen om van A to Z een website voor u te realiseren, maar ook om uw bestaande website (al dan niet door 2BVisible gerealiseerd) te laten onderhouden.
De inhoud (teksten afbeeldingen) kunt u meestal zelf prima verzorgen, en in samenwerking met 2BVisible zorgen we er voor dat die ook op het gebied van SEO zo goed mogelijk scoren. Daarnaast zorgt 2BVisible er voor dat uw afbeeldingen in de juiste formaten en met de juiste titels goed aan uw website worden toegevoegd.

Website onderhoud via vaste of incidentele afspraken

Of u incidenteel bij 2BVisible aanklopt voor website onderhoud of via vaste afspraken gegarandeerd bent van regelmatige controles, in  alle gevallen krijgt u de volle aandacht.

Samenwerking met uw ICT experts

Ook al hebt u een eigen expert die veel zaken aan uw website afhandeld, soms kan het handig zijn een derde partij in te schakelen. Om extra capaciteit te hebben bij grotere aanpassingen, of bij onderwerpen waar uw expert wellicht wat hulp kan gebruiken. Ook in die gevallen kunt u 2BVisible inschakelen.

Afdrukken E-mailadres

Klaar om indruk te gaan maken?

2BVisible vertaalt uw wensen in concrete resultaten