Logo 2BVIsible

Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld.

Websites en Meer
Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Realisatie

Realisatie

2BVisible ontwerpt en realiseert samen met u oplossingen voor een breed scala aan toepassingen, zowel voor desktop als voor mobiel gebruik.

Lees verder

Advies

Advies

Jarenlange ICT ervaring betekent dat 2BVisible u kan adviseren over toepassing van Internet, bv. keuzes rondom een website of de impact van internet op uw bedrijf.

Lees verder

SEO

SEO

Een fraaie website is de start, maar als u geen inzicht hebt in het gebruik tast u nog in duister over uw succes. 2BVisible adviseert u hierover en kan dat ook voor u uitvoeren.

Lees verder

Oplossingen

Oplossingen

Voor stads- en gebiedsontwikkeling heeft 2BVisible het CommunicatieBlog; een website waarmee u belanghebbenden informeert en betrekt bij uw project.

Lees verder

  • Pages
  • Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

Om succesvol te zijn moet u niet alleen goed zijn, u moet ook opvallen.

Om u indruk te laten maken op de rest van de wereld

 

(bron: rapport "SIDN Trends in internetgebruik 2016")

De internetgebruiker is kritisch en weet niet alleen prima wat hij of zij wil maar heeft ook een duidelijk beeld over hoe dat er uit moet zien.

Steeds mobieler

Dat de smartphone aan kop staat voor social media en email mag geen verbazing wekken, maar steeds vaker wordt de smartphone ook gebruikt voor aankopen doen en informatie zoeken. Dit gebruik is in de periode 2014 - 2016 ongeveer verdubbeld.
Het belang van mobiel gebruik blijkt ook uit de werkwijze van Google die websites met goed mobiel ontwerp hoger in de resultaten zet dan websites zonder een goed mobiel ontwerp.

Een goed mobiel ontwerp is niet alleen noodzakelijk voor Google maar vooral voor uw doelgroep.

Steeds visueler

Enkele jaren geleden wat  het van belang dat de belangrijkste elementen op een website direct zichtbaar waren zonder scrollen. Als gevolg van het toenemenede mobiele gebruik en relatief kleine schermpjes is iedereen gewend aan scrollen. Één van de trends in webdesign is daardoor bv. om een website te openen met een spannende de aandacht trekkende foto en de inhoud pas daaronder.

2BVisible-material-design-palet
Voorbeeld van material design palet

Daarnaast zijn er trends zoals Google's 'Material design'. Het is de tegenhanger van het 'flat design' waarbij alle diepte en schaduw uit een ontwerp is gehaald. Material design brengt dit op een subtiele wijze terug en combineert dit met gebruik van sterke kleuren. Het voorbeeld hieronder is gebaseerd op de kleuren geel en indigo als kern kleuren.

 

 

 

2BVisible

2BVisible kan u o.a. op bovenstaande zaken terzijde staan om u indruk te laten maken op de rest van de wereld.
Kies hieronder uw interessegebied, of neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Laatste blog artikelen

Wat wilt je bereiken?

Wil je iets verkopen, kennis overdragen of bereiken dat je bezoekers iets doen?
Het doel van de website bepaalt hoe hij er uit ziet en welke functies er in komen.

Wie wil je bereiken?

Het antwoord op deze vraag bepaalt hoe het 'wat wil je bereiken' er uit gaat zien. Iedere doelgroep heeft een andere manier van aanspreken.

Klaar om indruk te gaan maken?

Plan uw kick-off!